Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Over onze online veilingaanbod.net markt

Wekelijks en dagelijks dus nieuw veilingaanbod

 Veilingaanbod is een gerenommeerde website dat online veilingen van roerende en onroerende goederen online zet. Wij zijn actief in heel Nederland en Europa. Ons doel is Nederlands aanbod en overzicht aan te bieden. De jaarlijks de te veilen aanbiedingen van honderden veilingen en hopen we wekelijks tienduizenden bezoekers op onze website voor bij te zien komen. Tot ons aanbod behoren o.a. ondernemers, banken, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Naast het organiseren van zelfstandig over zicht online voor onze opdrachtgevers, organiseren we ook inbrengveilingen vanuit onze eigen locaties provincies. Geschikt voor zowel zakelijk als particulier als er onvoldoende goederen zijn voor het organiseren van een zelfstandige veiling. Denk aan verzamelingen, nalatenschappen en overtollige voorraden.

Online veilen steeds populairder

Zeg je veiling, dan komt het beeld boven van een geestdriftige veilingmeester, een zaal vol gespannen kopers, een welluidend 'eenmaal, andermaal' en een mooie prijs bij de hamerslag. Dat beeld hoeft niet te worden aangepast, want veilingen blijven veilingen. Maar het beeld moet wel worden uitgebreid. Want tegenwoordig voltrekt de verkoop bij opbod zich overwegend in de virtuele zaal van het online veilen.

Voor deze verkopingen via internet kan de bezoeker via de computer, PDA's of Tablets informatie over de veiling en de kavels opvragen. Binnen de vastgestelde verkoopperiode kan via de computer een bod worden uitgebracht. Andere bieders en belangstellenden kunnen 'live' de biedingen volgen en besluiten een hoger bod te plaatsen. Online veilen vereist achter de schermen een gecompliceerde techniek. De gebruiker merkt daar echter niets van, die surft simpelweg naar ons overzicht voor alle info met een simpele muisklik.

Online veiling surfen leidt vanzelf al naar een veel grotere afzetmarkt, de gebruiksvriendelijkheid vergroot dat alleen maar. Wie eenmaal heeft deelgenomen, komt vaak bij andere veilingen terug. veilingaanbod kijken lijd tot  succes.

Wekelijkse veiling overzichten met bijzondere objecten

Het doel van veilingaanbod is om bijzondere objecten bereikbaar te maken voor iedereen. Op onze veiling overzichten worden elke week dan ook vele duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden die je niet zomaar in een winkel kunt vinden.

Nieuw en gebruikt aanbod elke dag onroerend goed goederen

Deze veiling overzichten van veilingaanbod worden met veel zorg samengesteld door ons gespecialiseerd team voor een leuke belevenis  Hierdoor staan de veilingen garant voor een gevarieerd en hoogwaardig aanbod.